Hvem er jeg?

Velkommen til mit gyldne univers

Jeg er Lone Stendal

Jeg brænder for at inspirere dig til at finde glæden ved det enkle liv, så du får balance mellem hverdagens effektive tandhjul, dine store drømme og et nærværende familieliv.

At give mine gyldne planlægningsevner videre til dig er min passion!
Jeg elsker at inspirere og se lyset i øjnene på dig, når du sammen med mig finder dine kerneværdier frem fra hjertet, og lader dem styre dig i den rigtige retning, når du planlægger og prioriterer din tid.

Jeg har tidligere levet livet som super-perfektionistisk-karrieremor med 120 km/t, som resulterede i stressrelateret angst. I dag hjælper jeg andre med at få mere frihed, nærvær og overskud i deres liv i en verden fyldt med karriere og høje samfundsnormer.

Hos mig kan du få styrken til at skabe en livstil, som er unik ud fra dine kerneværdier, med store mængder af Gylden Tid, så der kommer smilerynker helt ind i din sjæl.

Sammen skaber vi dit nye fundament til et liv fyldt med overskuelig struktur, kreativitet, gode vaner og et positivt mindset.

Du skriver din egen livshistorie, men på en kreativ og organiseret måde ud fra dine kerneværdier.

Jeg er din Livsredaktør, som guider dig hele vejen.

Hvordan bliver man Livsredaktør?

Jeg har været altid været optaget af planlægning ned i mindste detalje. Det har altid været en stor del af mit liv både privat og på jobbet.

I mere end 20 år har jeg både privat og professionelt været drevet af opgaver, som har krævet mine ypperste kreative planlægnings- og formidlingstalenter.

Min overbevisning er, at med den rette planlægning kan du skabe grundlaget for at opnå alt, hvad du drømmer om.

På min “Ta-Da”-liste over ting jeg har haft succes med at planlægge er alt fra konferencer, små og store rejser, events, fester i alle størrelser, særlige højtider til et kreativ nærværende hverdagsliv med mand og to børn og et stort netværk af familie og venner.

Jeg elsker det danske sprog og alle dets finurligheder, og kan slet ikke lade være med at skrive. Derfor blogger jeg om kreativt familieliv på doodlemor.dk ud fra essensen om, at den rette planlægning kan skabe rammerne for et nærværende familieliv fyldt med gyldne stunder.

Nu har jeg valgt at dedikere min positive, organisatoriske, systematiske tilgang til livet og alle mine hårdt tjente erfaringer til at hjælpe med dig med at redigere dit liv.

Ingen vej er umulig at gå, så længe ruten er belagt med positive tanker og planlagt i deltaljer.

Velkommen i mit gyldne univers!

Mød mig

Lone Stendal
Lone StendalLivsredaktør
At give mine gyldne planlægningsevner videre til dig er min passion!

Jeg elsker at inspirere og se lyset i øjnene på dig, når du sammen med mig finder dine kerneværdier frem fra hjertet, og lader dem styre dig i den rigtige retning, når du planlægger og prioriterer din tid.

Mine højdepunkter

Jeg elsker at være kreativ med pen, papir, billeder og andre grafiske ting. At skrive er også en af mine store passioner, og jeg elsker at have min blog doodlemor.dk til at beskrive vores kreative familieliv.

Jeg er meget socialt anlagt, og elsker at være sammen med andre mennesker. Så jeg bruger rigtig meget af min tid på det. Det kan være alt fra en særlig hyggestund med en veninde til en stor halloweenfest for min datters årgang på skolen. Begge dele og alt imellem giver mig ny energi.

Min kalender er tit fyldt med aftaler, og jeg bliver glad inden i og får ny energi af dem alle sammen.

De største højdepunkter i mit liv handler om mine tre største kærligheder!

  • Min fantastiske mand, som altid er der for mig og som har været min bedste ven og trofaste makker i næsten 15 år. Vores magiske bryllupsdato er 07.07.07.
    Sammen har vi to herlige “stiklinger”:
  • Vores vidunderlige ordentlige søde datter, som er fra 2008
  • Vores frække kærlige altid glade søn, som er fra 2012
  • At blive mor er den største gave for mig, og jeg er taknemmelig for mine børn hver eneste dag!
  • At være sammen med min familie og dem vi elsker, betyder mest for mig
  • Vi har en skøn kolonihave, hvor vi bor i sommerens solskinsmåneder.
  • Jeg skriver på min blog: doodlemor.dk, som handler om vores kreative familieliv fyldt med naturoplevelser og sjove festligheder.
  • Vi fejrer alle højtider med fest og hygge med dejlige mennesker –  og jeg elsker at forkæle og overraske vores gæster med særlige oplevelser.
Ja, 2017 skal være MIT år!

Sig farvel til grå dage!

Jeg glæder mig at møde dig, og høre din historie! Jeg håber, at vi skal skrive videre på den sammen!
Grib muligheden for at sige farvel til de grå dage, og i stedet tage imod gode mængder af gyldne stunder og nærvær med dem du elsker!
Ja, 2017 skal være MIT år!