Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/goldenagenda.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/goldenagenda.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/goldenagenda.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Kontakt – Golden Agenda
Loading...
Kontakt 2018-12-17T20:31:41+00:00

Hvordan kan jeg gøre en forskel for eller i samarbejde med dig?

Gennem foredrag, workshops og rådgivning har jeg hjulpet mange iværksættere og etablerede virksomheder med at skabe målbare forandringer.

Min tilgang er altid nærværende, nysgerrig, lydhør og handlingsorienteret.

Skal jeg også hjælpe dig?

Mission

At skabe en kultur hvor viden er guld, som gladeligt gives videre via værdifulde relationer og effektive systemer.

Mit bidrag

At lade min livserfaring fra min professionelle karriere og mine private oplevelser blive synliggjort og udformet til konkrete værktøjer, som kan bruges af virksomheder til at skabe balance og bæredygtighed i kulturen omkring det at dele viden og skabe holdbare relationer.

Passion

Min passion er at klæde ledere og teams på til at afholde højeffektive møder og dele deres viden, så den flyder som guld i hele virksomheden.

Sådan mærker du den

Mit energi er flydende og smitter ved første kontakt.

Jeg brænder så meget for at hjælpe andre med at være tilstede i nuet, at min egen tilstedeværelse brænder så meget igennem, at du ikke kan undgå at blive fanget af min passion for at viden er guld, der skal deles med andre og møder er noget vi bruger til at styrke relationer og koordinere indsatser, men ikke til selve opgaveløsningen.

Pænt goddag

Mit navn er Lone Stendal.

Jeg har fornøjelsen af at være stifter af Golden Agenda.
Et firma hvor jeg bruger mine 16 års erhvervserfaring til at hjælpe soloselvstændige og virksomheder med at skabe en bæredygtig arbejdsdag, hvor der både kan ydes en optimal indsats, og der er plads til at være nærværende.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at være tilstede i nuet.  Min egen tilstedeværelse brænder så meget igennem, at du ikke kan undgå at blive fanget af min passion for at viden er guld, der skal deles med andre, og at møder er noget vi bruger til at styrke relationer og koordinere indsatser, men ikke til selve opgaveløsningen.

Jeg kalder det “Presence Performance”

Min mission er, at ”Presence Performance” bliver respekteret måde at arbejde på i danske virksomheder.

Drømmen er at skabe fundamentet for en arbejdskultur, hvor det er naturligt at dele viden, at mødes om udvikling af forretningen og at prioritere sin tid ud fra kerneværdier.
Hvor alle drives og trives med en attitude af positivt engagement og effektiv vedholdenhed, så arbejdsdagen føles givende for både medarbejdere og ledere.

Min livserfaring fra min professionelle karriere og mine private oplevelser er blevet synliggjort og udformet til konkrete værktøjer, som kan bruges til at skabe balance og bæredygtighed i kulturen omkring det at dele viden og skabe holdbare relationer.

Men nok om mig for faktisk handler alt, hvad jeg laver i dag, om at gøre en forskel for alle andre end mig selv.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Book mig til et foredrag/ workshop
Modtag Vidensmagasinet
Lone Stendal
Connect på Linked In

Nice to know

  • Bæredygtighed for mig er, at de ting, der foregår i mit liv er vigtige for mig og jeg er bevidst om, hvad jeg bruger min tid på.

  • Balance mellem arbejdsliv og privatliv vægter jeg meget højt, og min familie er min første prioritet.

  • En gåtur på stranden er min kilde til ny energi, så jeg kan genoplade og blive klar til at give viden videre.

  • Kaffe er en gudedrik, som jeg nyder, så den kan bruges som genvej til at få del i min viden.

VIL DU INSPIRERES YDERLIGERE INDEN FOR VIDENDELING, MØDEKULTUR OG OPGAVESTYRING?
– SÅ FØLG MIG PÅ:

Eller tilmeld dig

VIDENS
MAGASINET

.

Fornavn:

E-mail: