VIP Workshop: Værdifuld kreativ planlægning

Giv dig selv og din business et kreativt energiboost!

Kickstart din kreative udvikling, få dine prioriteter på plads og skab fokus på det vigtigste i din virksomhed og din fritid.

Denne workshop er for dig, som trænger til få et kreativt energiboost og masser af ny inspiration til planlægning af både hverdag, virksomhed og private interesser.

Du kommer hjem med fornyet fokus, en konkret overskuelig måde at få plads til alle dine aftaler og alle dine ideer, store og små tanker og samtidig en struktur, der holder dig på sporet af det, der er vigtigst for dig.

 • Du vil genfinde glæden ved at planlægge din tid, så du holder fokus på planlagte opgaver og ikke lader dig drive ud i overspringshandlinger.

 

 • Du vil blive motiveret til at skabe gode sunde vaner, som bidrager til øget koncentration og fokus.

 

 • Du får indgående kendskab til de gyldne prioriterings- og planlægningsteknikker og får lavet dine primære lister, som du kan arbejde effektivt videre fra.

 

 • Du lærer at skabe synlighed over, hvor meget du egentlig når, og hvordan du kan bruge det til at skabe fritid til dig selv og din familie.

 

 • Du får grundstrukturen i din planlægning på plads ud fra dine behov. Så du får nemmere ved at prioritere og planlægge din hverdag og din arbejdsdag, samt holde dine lister, ideer og tanker samlet ét sted.

 

Vi arbejder offline i en smuk planner fra Leuchtturm1917, som giver mulighed for at tilpasse strukturen og indholdet præcis efter dine behov.

Den frie struktur vi arbejder med, giver også god plads til mødenotater, konceptudvikling, dagbogsnoter, minder fra familieliv, rutineskemaer, brainstorms og alt det andet, der lige nu fylder i dit hoved, og som er med til at dræne dig for energi, fordi det mangler plads til at udvikle sig kreativt.

Inden workshoppen holder vi forberedelsessamtale (20 min.), så vi kan forberede os og være helt klar til nogle effektive kreative timer.

Slip din kreativitet løs og mærk hvordan energien og overskuddet vælter tilbage til dig!

 

Alt dette får du, når du vælger at give dig selv og din business et kreativt energiboost:

 • 2 timers effektiv og personligt tilpasset 1:1 VIP-workshop

 • Lækker notebog til planlægning

 • Goodiebag med pens og dekorationsmaterialer

 • Sunde snacks, vand, the og kaffe

 • Golden Agenda Creative Planner guide

Din investering: 2350 kr. ex moms.

Workshoppen foregår i Golden Agendas lokaler i Taastrup.
 

Er du klar til at få ny energi og overblik over din business?

Bestil din personlige VIP-workshop på Hej@goldenagenda.dk, og skriv gerne dine ønsker til dato og tid.
Kontakt mig endelig ved spørgsmål eller kommentarer til indholdet i workshoppen: Hej@goldenagenda.dk eller 26 24 73 46.
Jeg glæder mig til at give dig en unik oplevelse.

Kærlig hilsen

Lone

Lær hvordan du får prioriteret alt det gode i dit liv, og får plads til at nyde livet og mærke dig selv…!

Jeg har selv gået vejen og lever nu det gyldne liv!

Jeg har oplevet livet som super-perfektionistisk-speltmor og samtidig karrierekvinde og mærket hvordan, det til sidst åd mig op indefra og det blev til stressudløst angst.

Jeg har oplevet, hvor meget jeg gik op i, hvad andre tænkte om mig. Og hvor lidt jeg gik op i mine egne behov og følelser. Jeg kunne ikke mærke mig selv, og søgte hele tiden nye udfordringer og havde aldrig ro til bare at være.

Nu har jeg skabt et liv som selvstændig, fyldt med nærvær, kreativitet, naturoplevelser og masser af gyldne stunder.
Det er gjort efter jeg troede at slaget var tabt, og jeg aldrig ville finde overskud igen. Men min personlige styrke og livsenergi er større nu end nogensinde.

Du skaber selv din virkelighed!

Det hele handler om den måde, du prioriterer og planlægger dine dage på med dig selv som 1. prioritet i strategien for dit liv.
Du har allerede et godt fundamentet, nu vil du få styrken til prioritere din tid til det, der er vigtigst for dig.
Så du kan opleve og nyde livet hver dag med god samvittighed.

Andres oplevelse af mig:

When YOU are writing the story of your LIFE,
don’t let anyone else hold the pen!

Gyldne tanker på bloggen

En mors dilemma #2: Er det rimeligt at bede min mand vælge side?

juli 28th, 2017|0 Comments

En mors dilemma Jeg oplever, at i konfliktsituationer med min mands familie altså svigerfamilien, vil min mand enten være neutral eller endda tage svigerfamiliens parti frem for at prioritere mig (hans kone) og vores børns behov. Er

Gyldne tanker: Derfor skal du genoplade dig selv

maj 30th, 2017|0 Comments

Læn dig tilbage og lyt til mine gyldne tanker om, hvorfor det er vigtigt, at du passer på dig selv, så du kan nyde være noget for andre og være nærværende i nuet.​ ​

En mors dilemma #1: Hvordan får jeg tid til mig selv?

maj 28th, 2017|0 Comments

Fra mig, som mor, til dig Kæreste du, Dette er et åbent og ærligt forum omkring livet som mor. Her sættes hverdagen åbent på spil, så vi sammen kan skabe en kultur, hvor mødre kan være der for

 • Mød Cecilie

Mor-Panelet: Mød Cecilie og hendes familie

maj 25th, 2017|2 Comments

Vi har brug for at nedbryde de tabuer, der hersker om "den perfekte ufejlbarlige mor" og hjælpe hinanden til at blive mere fri i vores liv som mødre. Kvinde kan være kvinde